O atitudine demnă de un model motivat 

Majorările prețurilor în contexul economiei curente, ne silesc să căutăm soluții de venituri alternative sau chiar să optăm pentru schimbarea job-ului actual. 

Deși nu este o decizie ușor de luat, modelele de la GO M.A.D. Studio au ales în favoarea unei stabilități financiare. Provin din toate mediile: corporatiste, publicitare sau de vânzări. Au schimbat multe companii și meserii până ce s-au stabilizat în videochat. La început, stigmatul familiei sau al prietenilor le-au ținut în alertă, însă câștigurile obținute au ajuns să fie motivante chiar și pentru cei din jur. 

Pe ce se bazează modelele GO M.A.D. Studio

  • Concentrarea eficientă a atenției în vederea îndeplinirii scopului-țintă: dozăm energia în așa fel încât să rămânem profesioniste la locul de muncă și suficient de odihnite/relaxate ca să ne îndeplinim obligațiile cotidiene sau familiale. Job-ul nu devine o activitate surmenantă, ci una asupra căreia, dacă ne focusăm, obținem doar câștig!  
  • Spijinul echipei: niciun model nu rămâne în urmă. Toate beneficiază în mod egal de aceeași atenție și sprijin ale trainerilor, precum și ale staff-ului. Le ajutăm să se acomodeze cu mediul de lucru, cu principiliile de funcționare ale studio-ului, cu o lume nouă care poate produce o ușoară confuzie la început. La schimb nu cerem decât implicare, promițând perfecționarea ulterioară a altor abilități. În timp și cu răbdare! 
  • Principiul – banii vin la pachet cu seriozitatea: tinerețea și frumusețea nu sunt mereu suficiente pentru a câștiga mulți bani. Sumele frumoase sunt rezultatul unei bune practici de organizare, îmbinate cu libertatea de a fi tu însăți! Așadar, dă-ți frâu liber imaginației, râzi, dansează, spune glume, surprinde-ți comunitatea de membrii cu personalitatea ta jovială, iar banii vor veni de la sine, fără ca tu să depui prea mult efort! 
  • Motivația personală de a reuși în acest domeniu: nu cunoaștem om care să-și fi dorit și să nu fi reușit! Cheia succesului stă constă doar în energia pe care tu o depui pentru a-ți îndeplini visul. Fii deschisă experiențelor noi, ascultă și pune-n practică sfaturile pe care ți le furnizează trainerii, socializează cu ale tale colege de breaslă și împărtășiți experiențele trăite, bucură-te de fiecare om pe care ajungi să-l cunoști pe această cale. Cu siguranță ai mereu ceva de învățat dacă știi unde să privești! 

GO M.A.D. Studio te invită la un interviu cum nu ai mai întâlnit! Fără obligații, fără promisiuni deșarte, cu răspunsuri fără perdea la întrebări! Dacă simți că te potrivești în echipă, rămâi, dacă nu te reprezintă, ai libertatea de a renunța oricând! Așadar, fără penalități sau reguli ascunse. 

WhatsApp: 0741 545 555